View: 23|Reply: 2

Хто оформляв кредит через DIA?Н...

[Copy link]

36

threads

185

644

credits

Senior member

Rank: 4

credits
644
Published in byday 22:36 | Show all floors |Read mode
Хлопці, хто-небудь реально оформляв кредит через Дію? У мене недавно різко знадобилися гроші на ремонт, а часу збирати довідки зовсім не було. Чув, що зараз можна все зробити буквально за кілька хвилин без дзвінків і зайвої тяганини. Але от не знаю - це реально так зручно чи тільки на словах? Цікавить, як усе проходить і чи довго чекати рішення.

63

threads

179

631

credits

Senior member

credits
631
Published in yesterday 15:48 | Show all floors
Я оформляв кілька тижнів тому, коли потрібно було закрити старий борг. Усе пройшло досить швидко, щоправда - ніякої біганини з документами. Підтвердив дані через Дію, система сама все підтягнула. Я користувався сервісом на https://lovilave.com.ua/access/kredyt-cherez-diia-na-kartu, і там процес зрозумілий, без зайвих кроків. Від заявки до отримання грошей у мене минуло, напевно, менше години. Головне - щоб банк у списку підтримував інтеграцію з Дією.

36

threads

185

644

credits

Senior member

credits
644
 Author| Published in yesterday 17:50 | Show all floors
Зараз усе навколо оцифровують, навіть медкарту нещодавно через Держпослуги дивився - зручно, хоч і трохи незвично. Головне, щоб такі штуки не зависали в найпотрібніший момент. Усе-таки, коли йдеться про гроші або оформлення чогось серйозного, важливо, щоб усе працювало чітко і без збоїв.
You need to log in before you can reply login | Register

Points Rule

Quick reply Top Return list